Fiskalizacija PDF Print E-mail

01.01.2013. na snagu stupa Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom.

Kako bi olakšali našim dosadašnjim i budućim korisnicima taj proces pripremili smo posebnu ponudu programskih rješenja za maloprodaju.

Osim programskih rješenja nudimo i kompletnu računalnu opremu i pravovremenu isporuku i podršku.

Ukoliko se ne snalazite u procesu fiskalizacije, nudimo Vam našu uslugu kako bi bezbolno i na vrijeme ispunili zakonsku obvezu.

 
Horizont platforma PDF Print E-mail

Horizont kao platforma Vašeg poslovanja.

Želja nam je da naše novo rješenje postane Vaša platforma za rad u svim aspektima poslovanja a ne samo u klasičnom smislu kako to danas radi 99% poslovnih rješenja na tržištu.

Sami odaberite opcije koje želite koristiti i koje Vam uistinu trebaju u Vašem poslovanju.

 
Partner program PDF Print E-mail

Program je namijenjen prvenstveno IT tvrtkama i knjigovodstvenim servisima kao i marketing agencijama. Kroz Partner program kandidati dobivaju posebne pogodnosti u nabavi, prodaji i korištenju proizvoda te sudjeluju u njihovom razvoju. Ukoliko se želite priključiti kontaktirajte nas putem naše e-mail adrese na ovim stranicama.

 
Novi proizvod PDF Print E-mail

Horizont.Biro je jedinstven proizvod na tržištu koji obuhvaća najčešće vrste uredskih i komercijalnih poslova neke tvrtke.

Od zaprimanja pošte kroz ulazni protokol i urudžbeni zapisnik, izrade dopisa, bilježenja poslovnih događaja kroz pisane bilješke, vođenje predmeta, izrade ponuda do izrade računa.

Sve poslovne aktivnosti vezane uz nekog partnera biti će Vam na jednom mjestu.

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
Korisnička zona